Vízlágyítás – Vízszűrés BWT mester

E1-HWS_d aqaperlabio_dbwt mester

Vízszűréssel vagy vízlágyítással kapcsolatban hívjon bizalommal!

Szabó Kristóf 06 30 350-57-69 telefonszámon!
Nézze meg vízkezeléssel kapcsolatos weboldalunkat is:  http://www.aqamester.hu

BWT mester szerelőiként a BWT termékeit garanciálisan,és szakszerűen beszereljük, beüzemeljünk, és karbantartjuk!

Csak és kizárólag BWT típusú készülékkel foglalkozunk, más gyártok vízlágyítóival NEM!

Miért is jó és fontos a vízlágyítás?

Vízkezelés-Vízszűrés-Vízlágyítás-Vízkőmentes otthon témában rádióriport meghallgatható:


Részvevők:
– Petró Gyula, a BWT Hungária Kft ügyvezető igazgatója,
– Dr. Borsányi Mátyás nyugalmazott osztályvezető, Országos Környezet-Egészségügyi Intézet,
– Gyorsszaki: Szabó Kristóf víz-gáz-fűtés szerelő mester, Épületgépész technikus

Egy fárasztó nap után Ön is kényeztetheti magát otthon a finoman simogató, lágy habok között. Segít, hogy zuhanyzás után haja selymessé és puha érzetűvé váljon. A mosott ruhák pedig a lágy víz segítségével lágyabb érzetűvé válhatnak.

A selymesen lágy víz megóvja fürdőszobáját és konyháját.

A zuhanyfalakon, csempéken és szerelvényeken kialakuló vízkőlerakódás nemcsak kellemetlen látványt nyújt, hanem lerövidítheti a berendezések hasznos élettartamát is. A BWT lágy víz képes a vízkő kiválását megakadályozni és segítségével fürdőszobájának ragyogását is megőrizheti. A vízkőképződés befolyásolja a csővezetékek és a teljes vízellátó rendszer állapotát, ezért pénztárcájára nézve is súlyos következményekkel járhat.

A vízkő – melynek mértéke függ a víz keménységétől – vastag és kemény réteggel vonja be fűtőberendezéseinek belsejét, hőcserélőjét. Élettartamuk jelentős mértékben lerövidül, ezért karbantartásuk sokkal több költséget emészt fel. Az energiafogyasztók felületén már 1 mm vastag vízkőréteg  is akár 10%-al növelheti az energiafogyasztást, ami jócskán megnövelheti a gázszámlánkat a fűtési szezonban.

A kemény víz leküzdéséhez javasolt igazán hatékony módszert, az AQA perla BIO vízlágyító termékcsalád valamely tagjának beépítése!

Továbbá minden amit tudni érdemes ebben a témában megtalálható a  www.bwtviz.hu weboldalon!

 Vízszűrők

Maximális védelem és a legmagasabb szintű higiénia az ivóvízrendszerben.

Magyarországon az ivóvíz minősége optimális és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. A vízművektől kikerülő csapvíz először egy komoly tisztító procedúrán esik át és egy zárt cső rendszeren keresztül jut el otthonunkba. Ezek a csővezetékek akár 30-50 évesek is lehetnek. Ezért ha egy nagyító alatt megvizsgálnánk a konyhai csapból kifolyó vizet, találhatnánk benne levált vízkődarabkákat, rozsdát, homokot és más lebegőanyag szennyeződéseket. Egy kútvíz esetében ezek az idegen anyagok sokkal nagyobb koncentrációban jelentkeznek, különösen rossz idő esetén.

Ezek gyakran a vízvezeték javítása, felújítási munkálatok illetve új bekötések során jutnak be a csőhálózatba. Ezek a szennyeződések a csapok csöpögéséhez, a perlátorok eltömődéséhez illetve a háztartási gépek szelepeinek meghibásodásához vezethetnek, így csökkentve azok élettartamát és költséges javításokat vonnak maguk után. Extrém esetben pontkorróziót és végül csőrepedést is okozhatnak.

A vízszűrők megakadályozzák, hogy a lebegőanyagok, szennyeződések bejuthassanak a háztartási vízvezetékrendszerbe. Ezért az EU ide vonatkozó előírásoknak megfelelően javasolt a vízszűrő készülékek beszerelése. Óvja vízvezetékrendszerét hatékonyan BWT vízszűrővel!

BWT vízszűrők: garantált biztonság